~Pengikut yg Setia~

Manhattan Fish Market

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua


2 hari lepas Fendi berkunjung ke Manhattan Fish Market
Teringin pulak nak makan seafood platter yang ada kat sana
Selepas dah order, seafood platter ni kena makan slow-slow
x boleh tergesa-gesa
Kalau x memang x habis la makanan jawabnyer


Itupun Fendi tapau bawak balik ke rumah
Sebab ada lagi sebahagian yang memang x dapat dihabiskan


Tengok dulu apa yang menarik di menu ini


Dah habis pun makanan


Ada gaya X-Ray 


Itu sahaja nak dikongsi dengan anda
Terima Kasih sebab sudi membaca post ini =D

1 comments:

  randy

May 29, 2012 at 9:38 AM

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Randy
randydavis387@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!