~Pengikut yg Setia~

Bakal Tiada Bekalan Air??


Assalamualaikum & Salam sihat kepada semua pembace blog LT


Kepada anda semua, Lt minta maaf sebab dah lame x update
LT ade busy sedikit kebelakangan ni..
LT ade kerja untuk plant design dan juga ade susulan test


So,agak busy untuk mengemaskini blog LT
dan LT ingin fokuskan kerja LT dahulu..
Kepada semua pembace..jangan risau yer
LT akan post benda2 menarik sekiranya diizinkan k..


Maybe pas ni akan cerita pasal LT pegi ke Genting..
atau mane2 sekitar Malaysia..
di samping x lupe tentang China..
hehe =D


Boleh jugak cite pasal Latihan Industri bersama SYABAS
LT dapat peluang ni tahun lepas..
dapat LI selama 10 minggu..
banyak aktiviti dan ilmu yang LT ceburi dan dapati dari SYABAS


Tiada kaitan pun antara Tajuk dengan isi..
Kasi Gempak sedikit..


Nantikan seterusnyer!!
Terima kasih kerana sudi bace post di blog LT

2 comments:

  Rainbow

April 3, 2011 at 12:51 PM

xsabar lak nk tgk gambar kat genting...mst cun bview dia..

jgn lupa gtaw :)

  Fendi

April 7, 2011 at 10:43 AM

ok..no problem..nanti akan diupdate..
hehe
bz skit skrg ni..
ade test dgn presentation menjelang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!