~Pengikut yg Setia~

Genting - Kota Keriangan (Penutup)



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembace blog ini


Ape kabo semua?
LT doakan anda dalam keadaan yang sihat!
LT sendiri makin sihat.. =D


Kali ni cerita sedikit tentang outdoor yang sempat LT singgah
Outdoor die sangat menarik
sangatlah rugi kalau anda x try semua permainan 


LT x dapat sebab cuaca x izikan kami untuk meneruskan outdoor
cume pada hari LT check-out baru la dapat nak main
Mak LT dah suruh untuk lihat dan nikmati jer permandangan yang ader
jangan gatal-gatal nak main yer!!


Permandangan outdoor di pagi hari




Flying coaster kot x silap namenyer

Jom layan gambo di bawah!!





X dapat naik..bergambar pun jadi la..

First World Hotel yang diliputi kabus..lawa
Sebelum LT naik bas..
LT sempat tangkap gambar kaunter dan benda bulat diperbuat daripada botol plastik
x sangka menjadi perhiasan sekitar hotel
maknenyer..
botol boleh juga mengindahkan persekitaran
Jom tengok

Ni la dier..daripada botol plastik
Ade 40 kaunter x silap..kalau peak hour..semua bukak
Fountain yang menghiasi!


Sekian sahaja kunjungan LT ke Genting
terima kasih kepada bankers!!
Nantikan seterusnyer!!
Terima kasih kerana sudi bace post di blog LT

1 comments:

  akutetapaku.com

April 25, 2011 at 4:06 PM

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini
jom kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!