~Pengikut yg Setia~

Convocation & Tupperware Idaman Semua



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua


Apa khabar anda orang kampung?
Fendi di sini sihat alhamdulillah..


Pada awal bulan ni Fendi berkonvo
Maaf la memang x banyak gambar boleh dikongsi di sini
Alhamdulillah..semua berjalan lancar dan dapat bergraduat dari UMP secara rasmi
Pada hari kejadian, campur dengan lewat Fendi sampai dan hujan
Keadaan menjadi kelam-kabut


Selamat bergraduat kepada semua rakan-rakan Fendi yang telah konvo
Moga anda berjaya dalam bidang yang anda ceburi
Pengalaman kita bersama memang x dapat Fendi lupakan
InsyaALLAH
Bila kita punyai rezeki
Kita akan berjumpa lagi


Formal kan gambar Fendi


Selepas semua konvo berakhir pada 1/10
Fendi pun menghabiskan masa di Kuantan
tempat Fendi lepak selama 4 tahun belajar degree di UMP
Memang banyak kenangan di sana
Pahit dan manis, sukar untuk dilupakan


Terima Kasih yang hormat Dato'

Dari sudut yang berlainan


Alhamdulillah..syukur kepada Allah S.W.T


X lupa juga kepada semua lecturer dan sesiapa sahaja yang pernah mengajar Fendi
Terima kasih yang x terhingga kepada anda
Hanya Allah sahaja dapat membalas jasa anda.


Macam model jubah konvo pun ada jugak


Nak dijadikan cerita di sini
Semalam Fendi bersinggah ke pesta Tupperware di Danga City Mall, JB
Ingatkan dapat la membeli barang sedikit
Rupanya barang mahal..
Deorang nak focus untuk kita jadi ahli Tupperware
Memang Fendi bawak balik gambar aje la dari sini


Tupperware Deal Carnival
Sekian sahaja post entri ini
Terima Kasih sebab sudi membaca blog ini

2 comments:

  cik wanie Lovela (CWL)

October 16, 2011 at 5:28 PM

tahniah!!!

  Fendi

October 20, 2011 at 8:37 AM

Thanks for the wish ya!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!