~Pengikut yg Setia~

Kabus di hutan Kolej Tun Ghafar Baba



Assalamualaikum & Selamat pagi semua


Sejuk di pagi hari membuatkan Fendi ingin menulis la sikit
Sejuk sampai kabus di sini
Semalam hujan di pagi hari
First time Fendi dapat melihat kabus di sini
Sebab sekitar asrama Fendi ni dikelilingi hutan
Membuatkan suasana macam hutan dalam kampus


nampak x kabus..sorry la..hp 2mp jer..



Pagi ni macam biase..minum kopi lagi untuk sarapan..insyaAllah..mampu untuk bertahan pada hari ni..Ade jugak kolam renang portable dekat blok Fendi ni..Rasenya Scuba Club UTM punya..tengok page Facebook deorang memang ada iklan untuk menyelam dengan diajar beberapa teknik baru..contohnya mask clearing, underwater breathing dan macam-macam lagi..RM 15 sekali diajar..tapi Fendi tengok dah beberapa hari deorang tinggal..harap tukar la air 2 sebelum menggunakannya..


yang ni lebih clear kot..
Sekian sahaja perkongsian permandangan di pagi ni
terima kasih sebab sudi baca di blog ini


Sorry Felo..pinjam rumah jap..

2 comments:

  Yang Ikhlas

October 29, 2011 at 9:58 AM

best, kalau hirup kopi di anjung sambil duduk di kerusi menikmati pemandangan...ada pulak background muzik...perghh.....hehehe

  Fendi

October 29, 2011 at 2:20 PM

btul2..memang best la..menikmati udara pagi yg nyaman dgn secawan ali kape..=D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!