~Pengikut yg Setia~

Ireland's Potato



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda semua!!


Jom bincang pasal makanan lak kali ni
Mase LT pegi ke KL seperti post yang lepas
LT singgah la di Midvalley..
menjamah di satu kedai ni
die jual makanan berasaskan kentang..
agak menarik di situ..


Senarai menu di restoran tersebut
LT membeli set satu

Dapat air teh madu (x rase macam madu pun)
Yang best ialah honey mustard dengan fries..
best giler!!


Proverb orang Ireland kot..
Logo Ireland's Potato..Comel n Garang..
Ingatkan nak alas perut jer..
Tapi makanan die memang kenyang..


Dari kiri: Air x brape madu, chicken meatball dengan honey mustard fries
Keadaan di dalam kedai..sempoi je background dier..
Pas makan ape lagi..
cabut n lari..
eh...
bayar n cabut..


Menikmati makanan yang memang sedap!


Muke kenyang dilanda kentang..ade sos chili dengan mustard di situ
Sekian sahaja cerita pasal potato ni
Kalau anda berminat..singgah jangan x singgah
Terletak berhampiran dengan Chicken Rice Shop
berdepan dengan Big Apple Donuts di Midvalley


Nantikan post seterusnye dari LT..
Terima kasih kerana sudi membace post LT.

5 comments:

  Fendi

March 16, 2011 at 10:01 AM

Teringin la pulak potato ni..Jom ke KL lagi..

  Atsuko Ichirou

March 16, 2011 at 10:37 AM

suke2 makan kentang!!
tapi org kate bnyk karbohidrat n kalori...
T-T
so kene kurangkan sebab tgh berdiet...sob2...

  Fendi

March 16, 2011 at 4:41 PM

Haah..memang banyak kalori..tapi fendi blasah jer..hahaha..kalau nak diet 2 x bleh la nak tolong..kena kawal la kalau nak makan kentang..

  comel

March 17, 2011 at 7:57 AM

hehehe...kalu da tau nak tibai kentang puasa la dalam sehari dua...
pastu g KL ramai2 hantam ni POTATO

  Fendi

March 17, 2011 at 9:18 AM

Haha..aku xdenye nak puase..memang tibai jer..tapi best wei yang ade mustard honey 2..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!