~Pengikut yg Setia~

Trip To China (Part 2)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembace!

Anda dah mengikuti Trip to China (Part 1)??
Kalau belum..ni la link dier..klik di sini
Seterusnye LT nk story2 skit kat anda
Ape yang LT melantak pada lunch hari yang sama


ye la..
dah penat berjalan pusing BJUT
mesti la nak rehat dan makan
memang best makan kat China ni.
tapi pastikan anda cari tempat yang halal yer!!
Murah memang murah.


Macam anda selalu tengok yang Chinese family makan besar-besaran
Kami pun buat macam 2 jugak tau
Makan pun lebih kurang rm 10 - 20 seorang.
Selalunye kami order lebih kurang 6 hidangan
Sebab berlapan kena la makan banyak skit kan!


Berikut adalah gambar2 yang boleh dishare untuk santapan anda



Peta untuk BJUT

Mr Chong sedang order untuk kami

Muke lapar atau dahage?

Bergambar sambil minum teh ya!

Ni lebih kurang macam cendawan kicap..sangat best!!

Sup telur di China (unik giler!)

Semua Makanan di atas meja


Bergambar dahulu sebelum makan!!

Mr Chong x ketinggalan jugak!

Desert yang kami dapat.. Ukiran oren
Nantikan post seterusnye dari LT..

Terima kasih kerana sudi membace post LT.

3 comments:

  Fendi

March 2, 2011 at 5:18 PM

Sedap betul makanan ni..
Lapar pulak rasenyer!

  salmah

March 8, 2011 at 6:27 AM

nyam2...aku nk mkn terung cili (kalo x silap) yg sedap tu lagi...

  Fendi

March 8, 2011 at 7:10 AM

Pasal terung 2 nanti baru ade gambar.hehe.kan first day kte x order terung..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!