~Pengikut yg Setia~

Trip to China (Part 4)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembace-pembace

Harap anda sihat sejahtera semuanyer!
LT selaku pemilik blog mengucapkan terima kasih kepada semua pembace di luar sane
Kali ni LT nk menceritakan tentang penutup kepada hari pertama LT di Beijing

Cerita kali ni simple jer.
LT n the gang berjalan di sekitar WangFuJin
Sempat untuk melantak di Restoran Islam di WangFuJin

First sekali, LT nak bagitahu
daging lembu dan kambing di China rasenye x same macam kat Malaysia
Kalau siapa2 yang berminat daging2 di atas,
harap anda bersedia

bukan ape..hanyir die lain macam sikit.
Kalau anda boleh tahan xpe la..

Macam LT memang x boleh masuk benda2 hanyir ni
rase macam nak mun***..
tapi ape2 pun
LT dapat merasa masakan orang Islam yang rebus-merebus di China

Pas makan LT and the gang bersiar-siar di Shopping Street WangFuJin
Masing2 ade membeli sedikit barang untuk diri sendiri dan bawak balik.
Hand glove, tali pinggang, wallet n macam2 lagi..

X mau banyak cerita..

JOM layan gambar di bawah!!!!

Bookstore di WangFuJin

DongLaiShun - restoran yang LT pegi untuk makan malam

Peringatan kepada yang datang!


Chopstick yang ade di restoran tersebut

Mr Chong sedang order untuk kami

Tuang sup ke dalam bekas ala2 steamboat

Garnishing

Yahoo!! makanan dah sampai!!

Siap letak dalam troli lagik!!

Muka2 kelaparan

Dari ruangan atas

Cenderahati kalau nak beli (LT x beli pun..)

Sekitar WangFuJin

Beli glove baru..Sejuk!!

Promoter baru untuk Station?

Sistem keretapi di Beijing

Nantikan post seterusnye dari LT..
Terima kasih kerana sudi membace post LT.

2 comments:

  salmah

March 8, 2011 at 6:32 AM

ko lupa nak tulis..order dia diambil mengunakan sms...huhu..mula2 aku ingat dorang kerja main hp..rupanya...guna hp nak amek order...cepat sampai pesanan ke dapur ...hehe

  Fendi

March 8, 2011 at 7:08 AM

Haah la wei..ak lupe..die order gune sms anto ke dapur..tup tap makanan dah sampai!..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boleh tinggalkan link anda di sini ya!